Özdemir Avize 'Edealight' ile Türkiye'ye açılıyor

Aydınlatmanın inşaat sektörüne entegre olmasıyla hareketlenen bu alanda faaliyetlerini sürdüren Özdemir Avize, 2012 yılında bayi...

Aydınlatmanın inşaat sektörüne entegre olmasıyla hareketlenen bu alanda faaliyetlerini sürdüren Özdemir Avize, 2012 yılında bayi ağını genişleterek, Edealight markasıyla Türkiye'ye ismini duyurmaya hazırlanıyor.

Türkiye genelinde bilinen bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Özdemir Avize Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özdemir, tüketicinin iyi bir markadan beklentilerini eksiksiz karşılamak için kurumsal altyapıda ciddi değişim ve gelişim içinde olduklarını söyledi.

Aydınlatma ürünleri hassas ve kırılgan malzemelerden oluştuğu için nakliye sürecinde en az hasar oranıyla müşteriye ulaştırdıklarını kaydeden Özdemir, “Olası kırılmaları da kendimiz karşılamaktayız. Bayilerimizin siparişlerindeki kargo bedellerini da karşılıyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

EDEALIGHT AVM'LERDE

Avizenin marketlerde satılmasının benimsenmesinin kolay olmadığını belirten Erkan Özdemir, "Avizeler genellikle yapı marketlerde satılıyor. Gıda marketlerinde satılması hiç kolay değil. Ancak biz bu durumu tersine çevirdik. Avize satışları diğer illerdekilere göre çok daha başarılı oldu. Bunun akabinde satış sonrası hizmetlerin kalitesi de müşteri memnuniyetini sağladığı için markamızın imajına olumlu katkılar koymaktadır." dedi.

"KAPASİTE ARTIŞI KAÇINILMAZ OLDU"

Türkiye'nin çeşitli noktalarında bayilikleri bulunduğunu belirten Özdemir, bugün itibariyle ağırlıklı olarak çevre illerde 50 civarında bayisiyle hizmet verdiklerini, bu yıl içerisinde İstanbul'dan başlayarak Türkiye genelinde toptan satış ağı kurmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye'de ve bölgede inşaat sektörü ve sanayinin gelişmesi ve turistik gelişmelerle inşaat sektörüne entegre olan aydınlatma alanında da kapasite artığının görüleceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz