Özdemir: "Bizim yardımcımız Allah"

enerbahçe Kulübü İkinci Başkanı ve Bitlisli işadamı Nihat Özdemir, her futbol takımının kötü dönemler yaşayabileceğini, takım olarak en kısa sürede bu kötü dönemi atlatacaklarını söyledi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker'e destek amacıyla Tatvan'a gelen Özdemir, ilçedeki Filistin Parkı'nda vatandaşlarla buluştu. Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin hem Süper Lig şampiyonluğunu, hem de Türkiye Kupasını alacağını belirtti.

Fenerbahçe'nin futboluyla Türkiye sınırlarını aştığını ve bir dünya takımı olduğunu belirten Özdemir, şöyle konuştu: "Her futbol takımında kötü dönemler olur. Biz takım olarak en kısa sürede bunu aşacağız. Takım olarak dünyaca ünlü birçok futbolcuyu takıma kazandırdık. İspanya'yı 21 yıl ardan sonra, İspanya şampiyonu yapan Aragones gibi bir teknik direktörü takımın başına getirdik. Bazen işler ters gider. Takımımız da şansız dönemini yaşıyor. Fenerbahçe'nin kadrosu bugün Süper Lig'deki en iyi kadrodur. Bazı problemler vardır. Bu problemlerin tamamı giderilecektir. Biz kötü oynadıkça ve puan kaybettikçe, bizim bir yardımcımız var. O da yukarıdaki Allah. Biz puan kaybettikçe rakiplerimiz de puan kaybediyor. Onun için şampiyonluktaki iddiamız devam ediyor. Kalan maçlarımızı alarak hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşacağız."

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'ye sadece futbol takımı olarak bakmamak gerektiğini kaydeden Özdemir, kulübün basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek ve yelken gibi spor dallarında da şampiyonluğa yürüdüğünü kaydetti.
Fenerbahçe'nin Türkiye sınırlarını aşıp bir dünya takımı haline geldiğini vurgulayan Özdemir, "Bütçesiyle, tesisleriyle, Türkiye sınırlarını aşmış dünyanın ilk yirmi takımı arasına girmiş. Bütün taraftarımızın gönlü rahat olsun. Takımız daha da büyüyerek yoluna devam edecek" diye konuştu.

5 yıl önce Bitlis'te konuşurken iki konuda söz verdiğini anımsatan Özdemir, bu çerçevede Bitlis'e modern ve yüzlerce kişinin çalıştığı bir çimento fabrikası açtığını, ikinci olarak da Brezilya futbolunun süper yıldızı Alex'i Fenerbahçe'ye transfer ettiğini sözlerine ekledi.