Özdemir: 'Verilen ceza düşündürücü'

Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Everton ile yaptıkları özel maçta tribünde bir kişinin silahla yaralanması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kendilerine verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının düşündürücü olduğunu söyledi.

Futbol Federasyonu'nun genelgesine göre, eğer alacakları bir ceza varsa da zaman aşımına uğradığını ileri süren Özdemir, Digitürk Lig TV'de katıldığı canlı telefon bağlantısında, şunları söyledi:

"Ama Futbol Federasyonu bunu düşünmeden değerlendiriyor. Öte yandan Tahkim Kurulu'nun görevi de eğer federasyon yanlışlık yaparsa bunu düzeltmektir. Bunun için oraya başvurduk ama onlar düzeltmedi. Bizim yaşadığımız olay her takımın başına gelebilirdi. Diğer yandan olayın nasıl meydana geldiği daha belli değilken, bize bu cezanın verilmesi düşündürücüdür. Oysa biz Türk ve Fenerbahçe seyircisine güzel bir karşılaşma izlettirme amacındaydık, yaptıklarımızın karşılığı bu olmamalıydı."

Reklam
Reklam

Özdemir, Fransız futbolcu Nicolas Anelka'nın Fenerbahçe'den ayrılmak istediği biçimindeki haberlerle ilgili olarak, "Anelka'sız bir Fenerbahçe düşünmüyoruz" dedi.