Özden'den hakeme tepki

Konyaspor'un başarılı kalecisi Özden Öngün, Fenerbahçe maçının hakemi Özgüç Türkalp'e tepki göstererek, Anelka'nın attığı ilk golde verilen kararın Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçeceğini söyledi.

Pozisyonda Anelka'nın kendisine hem faul yaptığını hem de topa eliyle vurarak gol attığını ifade eden kaleci Özden, "Bu pozisyon Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Zaten o golden sonra iki de sarı kart gördük ve tüm moralimiz çöktü. O vakte kadar müthiş top oynamıştık. Ancak bir hakem maçı böylesine mahvedebilir. Bu sadece bizim başımıza gelmiyor. Bütün Anadolu kulüplerinin kaderi böyle. Türkiye'de sadece 3 büyükler top oynuyor, lig 3 büyüklerin ligi. Ben bunları Kocaelispor'da da, Kayserispor'da da yaşadım" dedi.

Reklam
Reklam

Kendilerinin de hataları olduğunu belirten kaleci Özden, "Maç 2-1 e gelmiş. Herkesin aklı birinci golde kalmıştı. Moralimiz çöktü. Ardından 2. gol de gelince gerçekten dağıldık.

Fenerbahçe'nin 3. golü geldikten sonra, Ceyhun hakeme 'Maçı mahvettin' dedi ve kırmızı kart gördü. Ardından da en azından bir beraberlik yakalayalım derken 4. golü yedik. Kısacası hakem bizi mahvetti. Maçın kaderini değiştirdi. Ben herkese çağrıda bulunuyorum. Anadolu kulüplerinin hakkını yemesinler" diye konuştu.