Özdilek: "beşiktaş Maçında Kazanan Taraf Biz Olacağız”

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1995 yılından bu yana yenemedikleri Beşiktaş’ı yenmek için...

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1995 yılından bu yana yenemedikleri Beşiktaş’ı yenmek için sahada olacaklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Özdilek, yönetimindeki antrenmana Ümit Milli Takım da bulunan Emrah, Bulgar Milli takımında yer alan Minev katılmadı. Sakatlıkları düzelen Emre Torun ve Emre Güngör takımla çalışmalara başladı. Kırmızı-beyazlılar düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması, ayak ve kafa ile hava topu kontrol çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Özdilek, antrenman öncesi Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Ligde zorluk derecesi yüksek maçlar oynadıklarını belirten Özdilek, bu zorlu karşılaşmalardan aldıkları puanların kendileri açısından sevindirici olduğunu söyledi. Alınan puanlar ve ligdeki konumları itibariyle hedef takımlardan biri olduklarını dile getiren Özdilek, "Ligde her maç zor geçiyor. Bu zorlu karşılaşmaların üstesinden gelebilecek güç ve kaliteye sahibiz" dedi.

KASIMPAŞA MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakikada yedikleri penaltı golüyle kaybettiklerini hatırlatan Özdilek, "3 puan alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Zor bir deplasmandan bir puan almakta önemlidir. Kazanmamız gereken bir maçtı. Maç öncesindeki düşünce zorluğunu maç içinde yaşamadık. Yaptığımız tek hatayla maç berabere bitti. Kazanamıyorsanız, kaybetmemekte önemlidir. O anlamda alınan bir puanında önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

TEK HEDEF KAZANMAK

Özdilek, Beşiktaş karşılaşması ile ilgili olarak şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Bu ligin yukarıya oynayan ligi forse eden bir takımına karşı oynayacağız.Kendi saha ve seyircimizi oynayacağız. Bu yakaladığımız oyun ve skor istikrarına devam edeceğiz. Ortaya konulan performansta bizi destekler nitelikte. Oyuncularımın morali, arkadaşlık ve maç ciddiyeti çok üst seviyede. Zor kaybeden ama kazanmayı alışkanlık haline getirmiş bir takım oluşturmak için çalışıyoruz.Bununla ilgili ciddi adımlar attık. Kazanma arzusunu bu maçta da devam ettirmek istiyoruz.Beşiktaş takımının konumu durumu çok önemli değil, biz kazanmak için sahada olacağız. Kazanılacak bu maç, bizim ligdeki beklentilerimizin yerini belirlemede önemli etken olacak.Bu maçta diğer maçlardan farklı olmayacak. Tek hedef kazanmak, kazanan taraf ta biz olacağız."

"BEŞİKTAŞ’IN ZAAFLARINDAN YARARLANACAĞIZ"

Gazetecilerin soruları yanıtlayan Özdilek, 'Beşiktaş'ta Fernandes eksikliği ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?' sorusuna, "Sakatlığını basından duydum. Daha önümüzde 3-4 gün var. Oynaması veya oynamaması bizi çok ilgilendirmiyor. Biz kendi gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Beşiktaş'ın güçlü tarafları var, ama zaafiyetleri de var.Güçlü yanlarına önlem, zaaflarından da yararlanmak istiyoruz. Önemli olan bizim saha içindeki duruşumuz. Beşiktaş sahada ne yapar, diye düşünemeyiz, önemli olan sahada bizim ne yapacağımızdır” diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

"İSTATİSTİKLERE TAKILMAYACAĞIZ"

Takımların kıyaslanmasını doğru bulmadığını söyleyen Özdilek, "Biz Antalyasporuz ne yaptığını bilen, neler yapabileceğini bilen bir takımız. Beşiktaş'ı 1995'ten beri yenemiyoruz. İstatistiklere takılmayacağız. Yenemiyoruz diye şimdi oturup ağlayacak mıyız. Bizim yapmamız gereken tek şey daha fazla çalışmak ve maça yoğunlaşmak" dedi.

"KADROMUZ GENÇ VE YETENEKLİ"

Medical Park Antalyaspor'un genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu kaliteli bir takım olduğunu ifade eden Özdilek, "Bu sene yeni bir yapılanmaya gittik. Genç ve dinamik oyuncuları kadroya kattık. Bünyemizde gelecek vaat eden yetenekli oyucularımız var. Emrah Ümit Milli takıma sürekli gidiyor. A2 Milli Takım'a Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer de sürekli gidiyor. Önemli olan oyuncuların performanslarını istikrarlı şekilde devam ettirmesidir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: