Özdilek’ten Bursa'da Yeni Bir Atılım Daha

Perakende sektöründeki tecrübesini dijital ortama da taşıyan Özdilek; Bursa da yeni yatırımını faaliyete geçirerek, Bursa’ya...

Perakende sektöründeki tecrübesini dijital ortama da taşıyan Özdilek; Bursa da yeni yatırımını faaliyete geçirerek, Bursa’ya market ürünlerinde ozdilekteyim.com sitesi ile e-ticaret alanında da hizmet vermeye başladı.

15 binden fazla farklı market ürünü ile sektörünün en çok ürün çeşitliliğine sahip olan ozdilekteyim.com, yoğun ve zamanın artık çok değerli olduğu günümüz çağında alışverişlerinizde büyük kolaylık sağlıyor. Taze gıdalardan temizlik ürünlerine, içeceklerden bakliyatlara kadar evinizin tüm temel ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz ozdilekteyim.com, en az 30 TL’lik alışveriş ile tüm ürünlerinizi sizin belirleyeceğiniz saat aralığında ücretsiz olarak kapınıza teslim imkanı sağlıyor. Her an, her yerde alışveriş kolaylığı sağlayan Özdilek’in bu yeni adresi ozdilekteyim.com da ister direkt site içerisinde kredi kartı ile ister kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme imkanı sağlanıyor. Kredi kartı ile ödeme yapılıp iade yapılma durumlarında ise iade tutarı karta geri yükleniyor. Ayrıca ozdilekteyim.com adresinden yapılan tüm alışverişlerde Özdilek hipermarketlerinde geçerli olan tüm kampanyalardan da yararlanma imkanı da tüketicilere sunuluyor. Artık ozdilekteyim.com da çok yakında Özdilek Alışveriş Merkezlerinin olduğu tüm illere ve mağaza ürünleri ile de tüm Türkiye’ye hizmet verecek.

Reklam
Reklam

1971 yılında, iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle Bursa’dan yola çıkan Özdilek, bugün yıllık 11 bin ton havlu üretim kapasitesi, günlük 40 ton pamuk ipliği üretim kapasitesi ve Alışveriş Merkezleri ile Türk tekstil ve perakende sektörlerinde hizmetine devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: