Özel Akdeniz Şifa Hastanesi’nden Başkan Tursun’a Teşekkür

Özel Akdeniz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı geçtiğimiz ayda yaşanan sel felaketinde gösterdiği...

Özel Akdeniz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı geçtiğimiz ayda yaşanan sel felaketinde gösterdiği destekler için Döşemealtı belediye Başkanı Nurettin Tursuna teşekkür plaketi verdi.

Mayıs ayında yaşanan sağanak yağışın ardından hastane binasında yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak Özel Akdeniz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı Döşemealtı Belediyesi’nin ekipmanlarının müdahalesini ve desteğini unutmayacaklarını söyledi. Zor günler geçirdiklerini söyleyen Sarı “Kendilerinden kurum olarak destek istediğimiz Döşemealtı Belediyesi ekipmanlarıyla bizlerin bu zor anında yanımızda oldu ve yaralarımızın sarılmasına destek verdi. Bu anlamlı davranış ve yaklaşım karşısında bizlerde Başkanımız Nurettin Tursun’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: