Özel Aşıkpaşa Hastanesi hizmetleri durduruldu

Kırşehir şehir merkezi’nde hizmet veren Özel Aşıkpaşa Hastanesi’ nin faaliyetleri Valilik tarafından duruduruldu.Hastanenin camına asılı yazıda, “Özel Aşıkpaşa Hastanesinin faaliyeti Kırşehir Valiliği’nin 27.01.2021 tarihli ve E.72254678-432.99-91 sayılı makam oluru ile askıya alınmıştır.” Denildi.İl Sağlık Müdürlüğü kaynakları ise yapılan incelemeler sonrasında hastane eksiklikleri nedeniyle işlem tahsisi yapıldığı söylendi.

Kırşehir şehir merkezi’nde hizmet veren Özel Aşıkpaşa Hastanesi’ nin faaliyetleri Valilik tarafından duruduruldu.
Hastanenin camına asılı yazıda, “Özel Aşıkpaşa Hastanesinin faaliyeti Kırşehir Valiliği’nin 27.01.2021 tarihli ve E.72254678-432.99-91 sayılı makam oluru ile askıya alınmıştır.” Denildi.
İl Sağlık Müdürlüğü kaynakları ise yapılan incelemeler sonrasında hastane eksiklikleri nedeniyle işlem tahsisi yapıldığı söylendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz