Özel Aziziye Lisesi Öğrencilerinden Suriyeli Mültecilere Yardım

Kimse Yok Mu Derneği tarafından 'Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye' kampanyası kapsamında Özel Aziziye...

Kimse Yok Mu Derneği tarafından 'Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye' kampanyası kapsamında Özel Aziziye Lisesi öğrencilerinin de desteğiyle hazırlanan malzemeler dernek yöneticilerine teslim edildi. Okul meclisi tarafından başlatılan yardım kampanyasında öğrenciler harçlıklarıyla getirdikleri eşyalarla katkıda bulundu.

Kimse Yok mu Derneği Erzurum Temsilcisi Mahmut Bal, öğrencilerini bu tür yardımlarının çok anlamlı ve önemli olduğunu, Aziziyeli gençlerin her kampanyada bu tür yardımlar yaptıklarını, bu davranışlarıyla her kesime örnek olduklarını belirtti. Bal yardım kampanyasını okullarında organize eden öğrencilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Suriyeli mülteciler için düzenlenen kampanya kapsamında Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki mülteci kampına Erzurum’dan gönderilen 4. yardım TIR'ında çok sayıda battaniye, giyecek, çocuk bezi, ayakkabı ve çeşitli sağlık malzemeleri bulunuyor.

Özel Aziziye Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Cavit Gelez, öncelikle yardımlarını esirgemeyen velilere ve büyük bir özveriyle çalışan öğrencilere teşekkür etti. Gelez, öğrencilerin bu duyarlılıklarının kendilerini duygulandırdığını söyledi. Gelez, öğrencilerin Kimse Yok Mu Derneği'nin düzenlediği her kampanyaya hiç tereddüt etmeden katıldıklarını ve bundan sonra da katılacaklarını söylemelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: