Özel Aziziye SBS'de başarılı olan öğrencilere bilgisayar hediye etti

Erzurum Özel Aziziye Eğitim Kurumları, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda Türkiye derecesi yapan öğrencileri bilgisayarla ödüllendirdi.Aziziye...

Erzurum Özel Aziziye Eğitim Kurumları, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda Türkiye derecesi yapan öğrencileri bilgisayarla ödüllendirdi.
Aziziye Eğitim Kurumları, Aksoy Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Aziziye Eğitim Kurumları Fen Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan, Okul Bilim Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sabri Çolak ile SBS'de Türkiye genelinde ilk bine giren 14 öğrenci katıldı.
Okul Müdürü Mustafa Gürhan, yaptığı konuşmada, SBS'de Türkiye derecesi yapan Erzurum ve bölge illerinden 24 öğrencinin Özel Aziziye Fen Lisesi'ni tercih ettiğini söyledi. 497 taban puanla öğrenci aldıklarını belirten Gürhan, başarılı öğrenciler tarafından tercih edilmelerinin mutluluk verici olduğunu dile getirdi.
SBS'de ilk bine giren 14 öğrenciye masaüstü bilgisayar hediye ettiklerini belirten Gürhan, "İlk bine giren 25 öğrencimizden 24'ünün Aziziye Fen Lisesi'ni tercih etmesi bizleri gururlandırdı. SBS'de ilk bine girmek büyük bir başarı bu öğrencilerimizin 4 yıl sonra girecekleri Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS)'nda ilk 10'a girmelerini bekliyoruz. Bu başarılarından dolayı öğrenci, öğretmen ve ebeveynlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

PROF. DR. ÇOLAK: İNSANLIĞIN EN BÜYÜK DÜŞMANI, CEHALET, YOKSULLUK VE BÖLÜCÜLÜK
Aziziye Eğitim Kurumları Bilim Danışma Kurulu Başkanı ve Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Çolak ise Aziziye Fen Lisesi'ni tercih eden öğrencilerin doğru bir seçimde bulunduklarını söyledi.
İnsanlığın ve ülkenin en büyük üç düşmanının cehalet, yoksulluk ve bölücülük olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Çolak, "Sizler bu necip milletin gelecekteki önemli bilim ve devlet adamları olacaksınız. Çok okuyun, disiplinli çalışın, derslerinize önem verin. Yeni bir dünya düzeninin arifesinde yaşıyoruz. Sizler bu necip milletin onuru, gururu olacaksınız. İnsanlık sizlerin eserleriyle, bilimsel çalışmalarıyla yön bulacak." diye konuştu. Çolak'ın konuşması sırasında duygulandığı gözlendi.
Konuşmaların ardından öğrencilere Prof. Dr. Çolak ve Fen Lisesi Müdürü Gürhan tarafından bilgisayarları hediye edildi. Ardından da öğrenciler ile okul idarecileri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz