Özel Aziziye'liler, 'Mevlana Ve Öğretileri' Konulu Sergi Açtı

Özel Aziziye Eğitim Kurumları Orta Okulu 6. ve 7. sınıf öğrencileri, 'Mevlana ve Öğretileri'ni görsel...

Özel Aziziye Eğitim Kurumları Orta Okulu 6. ve 7. sınıf öğrencileri, 'Mevlana ve Öğretileri'ni görsel sanat diline çevirip, Yenişehir AVM'de sergiledi.

Özel Aziziye Eğitim Kurumları orta öğretim öğrencileri Mevlana ve öğretilerini, kolaj ve yağlı boya çalışmaları ile yansıtmaya çalıştı. Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer tarafından açılışı yapılan sergiye, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, Aziziye Eğitim Kurumları Orta öğretim Müdürü Hüseyin Çelik, öğrenciler ile velileri de katıldı. Pazartesi gününe kadar açık kalacak olan sergide 41 eser yer alıyor. Okul öğrencilerinden Hatice Beyza Sümbüllü'nün ney dinletisi eşliğindeki sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Hüseyin Çelik, 2 ay içerisinde öğrencilerin Mevlana ve öğretilerini görsel bir sanata çevirmek için çalıştıklarını söyledi. Çelik, öğrencilerin serbest bir ortamda yüreklerinden geldiği gibi eserlerini yaptıklarına işaret ederek, "Resimleri yürekten ve içten çalışılmış. Çocuklarımızın bu çalışmaları her türlü övgüyü hak ediyor." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: