Özel Bahaddin Bey’den Bir Başarı Daha

Diyarbakır Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu, okullararası resim yarışmasında 29 madalya elde etti. Bu yıl...

Diyarbakır Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu, okullararası resim yarışmasında 29 madalya elde etti.

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Monami Pastel Boya yarışmasına 400 çalışmayla katılan Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu, değerlendirme sonucunda 29 madalya kazandı. Yarışmada elde ettiği dereceyle ödül olarak bisiklet kazanan Selin Akşun, okulu adına başarılı olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi. Okulun görsel sanatlar öğretmeni Ekrem Turcan ise resim yarışmalarının çok önemli olduğunu söyledi. Turcan, “Ben başaramam diyen bir öğrencinin almış olduğu bir katılım belgesi dahi öğrenciyi motive etmekte ve kendisine olan güven duygusunu arttırmaktadır. Öğrenciye özgüven kazandırmak önemli.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu arada öğrencilere ödüllerini Okul Müdürü Süleyman Namazcı verdi. Namazcı, göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencileri kutladı. Eğitimde elde ettiği başarıların yanında bu tür başarıların öğrencileri daha da motive ettiğini dile getiren Namazcı, başarının temelinde okul-aile işbirliğinin önemi olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz