Özel Bahar Koleji Anasınıfı öğrencileri yılı törenle sonlandırdı

Özel Bahar Koleji Anasınıfı öğrencilerinin yılsonu programı veliler, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla Özel Bahar Koleji...

Özel Bahar Koleji Anasınıfı öğrencilerinin yılsonu programı veliler, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla Özel Bahar Koleji Konferans Salonu'nda yapıldı. Performanslarıyla veliler ve davetlilerden tam not alan anasınıfı öğrencileri sergiledikleri oyunlar ve okudukları şiirlerle izleyenlere güzel anlar yaşattı. Anasıfı öğrencilerinin yılsonu etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları birbirinden güzel oyun ve şiir ve yarışmalarınında yapıldığı programda minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.
Bahar Koleji anasınıfı korosunun İngilizce şarkı söyleyerek başladıkları programa okudukları şiirlerle süslerken Minik Semazen grubunun sema gösterisi ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Folklar gösterileri ve temsili kına gecesi ise en çok alkış alan gösteriler oldu.
Gecede konuşan Okul Müdürü Fikri Kılınç, "Minik öğrencilerimizin kendilerinden büyük beceriler isteyen oyunları ve şiirleriyle yavrularımızın bir yıllık çalışmalarını birlikte izledik, zaman zaman duygulandık zaman zaman keyif aldık. Öğrencilerimizin yaşlarından büyük çalışmalarında onlara rehberlik eden öğretmenlerimizle başarında büyük katkı sağlayan velilerimize tebrik ve teşekkürlerimizi sunarız." dedi. Gecede sınıf anneleri Anasınıfı Öğretmenleri Nazime Çaparlar ve Gönül Erdoğan'a çiçek takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz