Özel Balıkesir Hastanesi'ne Yeni Doktor

Özel Balıkesir Hastanesi, bünyesine bir doktor daha ilave etti. Balıkesirli olan Pratisyen hekim Dr. Serpil...

Özel Balıkesir Hastanesi, bünyesine bir doktor daha ilave etti. Balıkesirli olan Pratisyen hekim Dr. Serpil Yurtdaş, Özel Balıkesir Hastanesi Acil Servisindeki yeni görevine başladı.

Daha önce Ağrı Devlet Hastanesinde görev yapan Balıkesirli genç doktor Serpil Yurtdaş, memleketi Balıkesir'de şehrin önde gelen özel hastanelerinden Özel Balıkesir Hastanesinde göreve başlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Özel Balıkesir Hastanesi acil servisinde hastalara şifa dağıtacak olan genç doktor, "Özel Balıkesir ailesine katıldığım için çok mutluyum. Burada çok iyi hizmetler vereceğime inanıyorum. Memleketimde olmanın ve Balıkesir'e hizmet verecek olmamın heyecanını yaşıyorum" diyerek, kendisine bu imkanı sağlayan Özel Balıkesir Hastanesi yönetimine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Özel Balıkesir Hastanesi Müdürü Hakan Afşin Arıcan da, Balıkesirli bir doktoru yine Balıkesir'e kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Arıcan, "Doktor hanıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Balıkesirli bir doktorumuzu, Balıkesirimize kazandırmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: