Özel Burç Vural Fen Lisesi'nden Matematik Olimpiyatında Altın Vuruş

18. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nda Adana Özel Burç Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Melih Ünsal...

18. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nda Adana Özel Burç Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Melih Ünsal altın madalya kazandı.

Özel Burç Vural Fen Lisesi Proje ve Olimpiyat Koordinatörü Bülent Yaman, 11 Mayıs’ta Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleşen yarışmaya Türkiye’nin farklı illerinden 700 öğrencinin katıldığını belirtti. Yarışmada 8 altın, 6 gümüş ve 7 bronz madalya ile 2 mansiyon ödülü verildiğini ifade eden Yaman, “Öğrencimiz Melih Ünsal altın madalya alarak hepimizi gururlandırmıştır. Öğrencimiz Geometri alanında yaptığı proje ile TÜBİTAK’ta da bölge 1.si olarak Ankara finallerinde yarışmaya hak kazanmıştır.” dedi. Olimpiyatların sabır ve kararlılık isteyen uzun bir süreç olduğunu vurgulayan Yaman, desteklerini esirgemeyen öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Özel Burç Vural Anadolu- Fen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan ise öğrencilerinin girdikleri her ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılar kazanmanın çalışma heyecanlarını artırdığını söyleyerek, öğrencilerin hayata atıldığında da daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz