Özel Çağlayan Okulları Türkiye’de En Kaliteli Okul Seçildi

Şanlıurfa Çağlayan İlkokulu ve Ortaokulu toplam kalite yönetiminde Türkiye birincisi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)...

Şanlıurfa Çağlayan İlkokulu ve Ortaokulu toplam kalite yönetiminde Türkiye birincisi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye’de en kaliteli okul seçilen Çağlayan Okulları, ödülünü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın elinden aldı.

Toplam Kalite Yönetimi (TKY) çalışmaları kapsamında MEB tarafından her yıl il ve ilçelerde "Yılın Kaliteli Okulu ve Yılın Kaliteli Ekibi" kategorilerinde yarışma düzenleniyor. Okulun eğitim-öğretim çalışmaları, sınav, spor ve sanat alanındaki başarıları, sosyal ve kültürel çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri çalışmaları, öğrenci-veli-çalışan memnuniyetleri, fiziki iyileştirmeler, rehberlik çalışmalarının kritere alındığı yarışmada bu yılki en kaliteli okul olarak Çağlayan Okulları ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

En kaliteli okul seçildikleri için çok mutlu olduklarını dile getiren Özel Çağlayan Okulları Genel Müdürü Taner Hafızoğlu, çok büyük bir başarıya imza attıkları ifade etti. Hafızoğlu, “Biz çocuklarımıza düşünme becerisi dersi veriyoruz. Anasınıfından 8’inci sınıfa kaar he öğrecimize görsel algı, düşünme becerisi, mental matematik dersleri veriyoruz. Geçen yıl ildeki SBS’deki ilk 10 öğrencinin 9 tanesi bizim okulumuzdan çıktı. 55 tane projeye katıldık.” dedi.

Hedeflerini her zaman daha yüksek tutmaya çalıştıklarını belirten Hafızoğlu, “Bu sene biz kurum kategorisinde Türkiye birincisi olduk. Birinci olduğumuz için bu yarışmaya 3 yıl boyunca giremiyoruz. Ama inşallah gelecek yıl ekip kategorisinde Türkiye birincisi olmak için yine bu yarışmaya müracat edeceğiz. Bu başarıda herkesi katkısı var. Kurumda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: