Özel Çerkezköy Hastanesi'nden Emniyet'e Kutlama Ziyareti

Polis haftası etkinlikleri kapsamında Özel Çerkezköy Hastanesi yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'ı makamında ziyaret...

Polis haftası etkinlikleri kapsamında Özel Çerkezköy Hastanesi yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdürü Alper Atasoy yer aldı. Ziyarette Özel Çerkezköy Hastanesi yetkilileriyle İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar Çerkezköy'ün sağlık sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Namık Kemal Bulvarı üzerinde yapımı süren hastane hakkında bilgilendirmede bulunan Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Türker, program dışı bir gelişme olmaması halinde 22 nisanda hastanenin temelini atacaklarını söyledi. Hava koşulları nedeniyle çalışmaların aksadığını kaydeden Türker, "Yaklaşık 2,5 aydır hiçbir şey yapamadık. Hava koşulları bizleri çok etkiledi. Temel atma işlemini gerçekleştirmiş olsaydık, en iyi şekilde hızlanır yolumuza devam ederdik. Belirlediğimiz tarihte bir aksilikle karşılaşmazsak hastanemizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz" açıklamalarında bulundu.

Reklam
Reklam

Karşılıklı sohbetin ardından Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdürü Alper Atasoy, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'ın ve tüm emniyet mensuplarının Polis haftalarını kutlayarak makamdan ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: