Özel Çocuklardan Özel Konser

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim görevlileri koordinatörlüğünde, öğrenciler tarafından...

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim görevlileri koordinatörlüğünde, öğrenciler tarafından hazırlanan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Çocukları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ‘Her Beden Bir Müzisyen, Her Beden Bir Orkestra’ isimli müzik ve dans gösterisi gerçekleştirildi.

Üniversitenin fuaye alanında yapılan etkinliğe, Yeni Yüzyıl Üniversitesi SHMYO Müdürü Doç. Dr. Oğuz Özyaral, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Ebru Tuncer Boon, Öğretim Görevlileri Mukadder Karakaya, Funda Ayra, Kutup Ata Tuncer, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Programın açılışında konuşan Doç. Dr. Oğuz Özyaral, “Bu çocuklarımız çok harika, her şey burada bulunan en özel çocuklarımız için. Onları sevgiyle kucaklıyorum, iyi ki varsınız ve iyi ki geldiniz” dedi.

Reklam
Reklam

Programın hazırlanmasında omuriliği felçli çocuklarla uzun bir süre müzik ve beden dansı eğitimini gerçekleştiren Yrd.Doç. Dr. Ebru Tuncer Boon, “Çok özel ve çok cesur çocuklarımız onlar, bütün provalarımıza özen, dikkat ve eksiksiz ekipmanlarla katıldılar. Birlikte yaptığımız provalardan büyük zevk aldım. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum" dedi. Ebru Tuncer Boon, aynı ekibin 29 Nisan günü Wow Otel’de yapılacak 7. Uluslararası Gülen Çocuk Şenliği’ne de katılacaklarını söyledi.

Öğretim Görevlisi Kutup Ata Tuncer’in piyanonun başına geçmesiyle birlikte Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği mensubu çocuklar birbirinden güzel eserlere imza atarak dinleyicilerden alkış aldılar. Ebru Tuncer Boon ve Kutup Ata Tuncer, teşekkür plaketlerini Doç. Dr. Oğuz Özyaral’ın elinden aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: