Özel Eğitim Öğrencilerinin Başarısı

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi sportif alanda büyük bir başarıya imza attılar. Okulun futbol...

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi sportif alanda büyük bir başarıya imza attılar. Okulun futbol ve masa tenisi takımları bölgesel karşılaşmalarda dereceye girdiler.

Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi futbol takımı bölgesel karşılaşmalarda üçüncü, masa tenisi takımı ise beşinci oldu. Düzce Belediyesi’nin malzeme yardımında bulunduğu takımlar Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Bayram, takımların başarısından gurur duyduğunu belirtti ve “Hepsini gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Onların başarıları kendilerinin özgüvenlerinin gelişmesine ve daha fazla başarılara vesile olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Heyetin ziyaretinde okul müdürü Hüseyin Zelyurt, Müdür Yardımcısı Osman Aktan, Masa Tenisi çalıştırıcısı Burhan Çetin ve Futbol takımı çalıştırıcıları Murat Özten ve Taner Keskin hazır bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: