Özel Eğtim Sınıfı çalışmaları göz dolduruyor

Küre Cumhuriyet İlkokulu bünyesinde yer alan Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri üçüncü ve dördüncü sınıf derlerini alıyor

ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURUYOR

Küre Cumhuriyet İlkokulu bünyesinde yer alan Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri üçüncü ve dördüncü sınıf derslerini beraberinde alıyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün önemine değinen yetkililer sadece engelliler günü olarak değil de her gün göz önünde olunması gereken bir konu olduğunu dile getirdiler. Kastamonu il merkezinde hafta için de gerçekleşen etkinliklere hava şartlarının olumsuz olduğundan gidemediklerini belirten Sınıf Öğretmeni Fatma Tavil ‘’ Halihazırda üç öğrencimizle eğitimlerimize devam ediyoruz. Eğitimlerimiz üçüncü ve dördüncü öğrencileri ders programı düzeyinde kapsayacak sekilde yapılmaktadır’’ ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Sınıf içi çalışmalarında sergilenen çalışmalar ise rengarenk görüntüler öğrenci öğretmen ve okul ilişkinin en güzel örneklerini veriyor.

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: