Özel Erenler Güneş Velileri Yemekte Bir Araya Geldi

Sakarya Özel Erenler Güneş İlköğretim ve Ortaöğretim Okul Aile Birliği tarafından Elmas Garden Inn’de dayanışma...

Sakarya Özel Erenler Güneş İlköğretim ve Ortaöğretim Okul Aile Birliği tarafından Elmas Garden Inn’de dayanışma yemeği düzenlendi.

Yemek, Özel Erenler Güneş Ortaöğretim Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Kösemusul’un selamlama konuşması ile başladı. Kösemusul yaptığı konuşmasında, “Böylesine bir konu ile böylesine birbirinden güzel insanlarla bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Evlatlarımız ülkemize hizmet edecekler katkıda bulunacaklar bu yüzden sosyal davranışlarımız ile hayatımızın her döneminde onlara örnek olmalıyız” diyerek, protokole ve Özel Erenler Koleji velilerine de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Yemeğin sonunda bir teşekkür konuşması yapan Özel Erenler Güneş İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Saygıner Çil ise, “Kendisinin farklılığını farkettiği ölçüde misyonunu, değerini anlayıp hem kendisini hem dünyayı sallayabilen varlıktır kadın. Sizler varsanız çocuklarınız mutlu, sizler varsanız evleriniz huzurlu ve sizlerin mutlu olduğu sürece çocuklarınız umutlu. Mutlu anneler, huzurlu yuvalar ve umut dolu yarınlar dileklerimle hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum ve katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yemek programı Ney dinletisi eşliğinde sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: