(özel Haber)

Diyarbakır Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, manda, süt ve...

Diyarbakır Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, manda, süt ve kırmızı et yetiştiricilerine vereceği destekleme ödemelerinin, bu hafta içerisinde yapılacağını söyledi.

Diyarbakır Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz, vatandaşın banka hesap numaralarıyla paralarını alabileceklerini kaydetti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan desteklemenin kentte hayvancılığa olan rağbeti arttırdığını ifade eden Yılmaz, Diyarbakır’da üretilen sütün pazar sıkıntısının olduğunu, bu nedenle de üreticilerin sıkıntı çektiklerini dile getirdi. Yapılan desteklemelere, bakanlığın belirtmiş olduğu şartları taşıyan tüm vatandaşların başvurabileceğini aktaran Yılmaz, detaylı bilgi ve başvuru için, Diyarbakır Süt ve Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin ilgili birimlerine başvurulmasını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: