(özel Haber) 40 Yıl Sonra Çöpçülerden Özür Diledi

40 yıl önce söz yazarı Ali Toprak'ın yazdığı ve uzun zaman Erkin Koray'ın seslendirdiği "Çöpçüler"...

40 yıl önce söz yazarı Ali Toprak'ın yazdığı ve uzun zaman Erkin Koray'ın seslendirdiği "Çöpçüler" şarkısına klip çeken ve bazı sözlerini değiştiren ünlü şarkıcı Selimhan, çöpçülerden özür diledi.

Uzun yıllar ünlü şarkıcı Erkin Koray'ın seslendirdiği "Çöpçüler" şarkısına klip çeken ve bazı sözlerinde değişiklik yapan Selimhan, "Uzun yıllardır bu şarkıyı söylediler ancak şarkının içinde geçen 'kör olası çöpçüler' sözünün yanlış olduğunu ve çöpçülerin çok değerli insanlar olduğu düşünerek şarkının söz yazarı Ali Toprak'tan izin alarak "Sağ olası çöpçüler" olarak şarkının sözlerini değiştirdim. Bu geçen 40 yıl boyunca tüm çöpçü kardeşlerimden ben kendi namıma özür diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Selimhan yeni çıkardığı albümünün çıkış parçası olan "Gücüm yetene kadar" şarkısına klip çekmek için hazırlıklara başladığını dile getirdi. Selimhan, ayrıca "Son günlerde yaşadığımız barış sürecinde bende destek olmak isterim ve barış için konser vermeye hazırım" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz