(özel Haber) Ak Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Ölümden Döndü

AK Parti Çeşme Kadın Kolları Başkanı Gardenya Erdöl Çizmeci (30), Çeşme'den İzmir'e giderken yola aniden...

AK Parti Çeşme Kadın Kolları Başkanı Gardenya Erdöl Çizmeci (30), Çeşme'den İzmir'e giderken yola aniden çıkan domuz sürüsüne çarptı. Arabanın hasar gördüğü kazada 11 domuz telef oldu.

Çeşme'den İzmir'e dönmek için yola çıkan Çeşme Kadın Kolları Başkanı Gardenya Erdöl Çizmeci, Zeytinler kavşağında tek başına kullandığı 35 HU 914 plakalı otomobilinin önüne çıkan domuz sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta ciddi hasar oluşurken, 11 domuz telef oldu.

Olayın şokuyla yaşadıklarını bir süre atlatamayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gardenya Erdöl Çizmeci; şöyle konuştu:"Aniden önüme çıktılar. Çarpmanın etkisiyle savruldum. Hâla inanamıyorum. Kazayı ucuz atlattım.Yapacak bir şey yoktu. Domuzlar bir anda yolun sağına soluna kaçıştılar. Araçta maddi hasar var fakat önemli olan cana birşey olmasın."

Reklam
Reklam

Kazanın ardından ölü domuzlar yolun kenarına çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: