(özel Haber) Avrupa Devi Kayseri’ye Geliyor

2013-2014 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, Mircea Lucescu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Shakhtar Donetsk takımı ile...

2013-2014 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, Mircea Lucescu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Shakhtar Donetsk takımı ile hazırlık maçı yapacak.

Hazırlıklarını Teknik direktör Robert Prosinecki’nin yönetiminde yapan ve kadrosunu yeni transfer ettiği Mert Nobre, Taner Yalçın, Bilal Gülden, Sırdan Mıjaılovıc, Cüneyt Köz ile güçlendiren Kayserispor, ilk ciddi sınavını 17 Temmuz’da verecek.

Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz hafta 47. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kayserispor’da, başarılı teknik direktör Robert Prosinecki, hazırlık dönemini ve futbolcuları, 2009 yılında son UEFA kupasının sahibi olan Shakhtar Donetsk takımı ile yapacağı hazırlık maçında değerlendirme imkanı bulacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: