(özel Haber) Bu Robotu Güldürene Jip Hediye

Bursa’da yeni açılan bir alışveriş merkezinin ‘Robotu güldürene jip hediye’ kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Cumhuriyet...

Bursa’da yeni açılan bir alışveriş merkezinin ‘Robotu güldürene jip hediye’ kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde yeni hizmete giren bir alışveriş merkezi ilginç bir kampanyaya imza attı. Yeni açılan mağazanın sahipleri robot kıyafeti giymiş bir adamı güldürene lüks bir jip ve 30 bin TL değerinde hediye vereceklerini açıkladı. Vatandaşlar adeta kuyruğa girdi. Robotu güldürerek dev hediyeyi alabilmek için şekilden şekle giren vatandaşlar, robot adamı bir türlü güldürmeyi başaramadı. Bazı vatandaşlar ise robot ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Robot adam güldürüldüğü takdirde vaat edilen jipin üzerinde ise 'Nazar etmeyin ne olur. Robotu güldürün sizin de olur' yazısı bulunuyor.

Reklam
Reklam

Robotu bugüne kadar güldürenin olmadığını ifade eden organizasyon yetkilisi Yusuf Yıldırım, “Normalde çok gülen bir insan ama böyle robot kıyafeti giydiği zaman gülmüyor. Güldürene jip ve 30 bin TL para veriyor, ayrıca evini döşüyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: