(özel Haber) Civcivin Yem İçin Peşinden Koşuşturduğu Çocuğun Videosu Rekor Kırıyor

Türkiye’de sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan elinde civciv yemi bulunan çocuk ve ardı sıra yemin peşinde...

Türkiye’de sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan elinde civciv yemi bulunan çocuk ve ardı sıra yemin peşinde koşuşturan civcivlerin videosu, tıklanma rekorları kırdı.

Şanlıurfa’da çekildiği tahmin edilen görüntülerde, yaklaşık 5-6 yaşlarında bir çocuk ile onlarca civciv arasında yaşanan kovalamaca dikkat çekiyor. İçerisinde civciv yemi bulunan bir torba ile civciv, tavuk ve horozlar tarafından kovalanan küçük çocuğun görüntüsü hem güldürdü hem düşündürdü. Onlarca civciv, tavuk ve horozun yem için kovaladığı küçük çocuk, uzun süre korku ve dehşet içerisinde çığlıklar atarak kaçıyor. Küçük çocuğun çığlıkları ve ağlayarak kaçışı elindeki poşeti yere atmasıyla son buluyor. Civcivler yeme yönelirken, küçük çocukta nihayet rahat bir nefes alıyor.

Reklam
Reklam

Web sitelerinde paylaşılan videoyu çeken kişiler ise, küçük çocuğa eziyet edildiği düşüncesiyle yoğun eleştiri aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: