(özel Haber) İbb İle Birleşmeye Diyarbakırlılardan Destek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün sürpriz...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün sürpriz bir öneride bulunarak Diyarbakırspor’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un (İBB) isim hakkıyla süper lige taşınmasını gündeme getirmesine Diyarbakırlılardan destek geldi.

Hakan Şükür’ün “İBB’nin seyircisi yok, Diyarbakır’ın ise süper ligde takımı yok” fikrinden yola çıkarak “Bölgeler arası ayrım ortadan kaldırılarak kaynaşmayı sağlamak açısından dikkate değer bir fikir olduğunu düşünüyorum ancak bunun teknik ve hukuki altyapısı konusunda iyi çalışılması gerekiyor. Ben de çalışacağım. Federasyon nezdinde de konuyu takip edeceğim” şeklindeki açıklamalarına Diyarbakırlılar destek verdi.

Reklam
Reklam

Diyarbakırspor’un amatör lige düşmesinin bütün Diyarbakır halkını üzdüğünü ifade eden Suat Kurt, Hakan Şükür’ün yaptığı öneriyi desteklediğini söyledi. Takımlarının ligden düşmesinin çok üzücü bir durum olduğunu dile getiren İbrahim Zebük, Şükür’ün yaptığı öneriye Diyarbakır halkı olarak katıldıklarını ve Diyarbakırspor’u tekrar süper ligde görmek istediklerini kaydetti. Diyarbakır halkı olarak Diyarbakırspor’un ligden düşmesini büyük üzüntü ile karşıladıklarını aktaran Gencay Kadarmark isimli vatandaş da Diyarbakırspor’u tekrar süper ligde görmek istediklerini ifade etti. Başlatılan bu barış sürecinde Diyarbakırspor’u süper ligde görmek istediklerini belirten Aziz Yıldız isimli vatandaş ise, Diyarbakırspor’un amatör kümeye düşmesinin bütün Diyarbakır halkını üzdüğünü ve bu anlamda Şükür’ün verdiği teklifi desteklediğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: