(özel Haber) Maltepe'de Market Hırsızlarını Önce Kameralara, Sonra Da Polise Yakalandı

Maltepe de bir kepengini kaldırarak tekel bayiine giren giren hırsızlar, 5 bin TL değerinde içki...

Maltepe de bir kepengini kaldırarak tekel bayiine giren giren hırsızlar, 5 bin TL değerinde içki ve sigara çaldı. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlar, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Gülensu Mahallesi Dinler Sokak'ta meydana geldi. Sokak içerisinde bulunan tekel bayiine gözüne kestiren iki hırsız, gece ilerleyen saatlerde harekete geçti. Dükkanın kepenklerini levye yardımıyla kaldırarak içeri giren hırsızlar, ilk olarak güvenlik kamerasının yönünü çevirdi. Yaklaşık 5 bin TL değerinde içki ve sigara çalan hırsızlar, geldikleri gibi dükkandan çıktı. Bu sırada üst katta oturan dükkan sahibi sesleri duyarak aşağı indi. Dükkan sahibinden kaçan hırsızlar çaldıkları çuvalları yere bırakarak kaçtı. Hırsızların kaçarken havaya ateş açtıkları iddia edildi.

Reklam
Reklam

Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde dükkana giren hırsızlar, kameranın yönünü çeviriyor. Dükkandaki malzemeleri çuvallara dolduran hırsızlar aynı hızla dışarı çıkıyor.

İşyeri sahibinin olayı polise bildirmesi üzerine güvenlik kameraları incelendi. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, hırsızların araç plakasından yola çıkarak kimliklerini tespit etti. Şahısların evine baskın düzenleyen polis, hırsızlıktan sabıkası bulunan Uğur A. ile Kenan S.'yi gözaltına aldı. Polisin yaptığı aramada çalınan sigaralar ve başka adreslerden çalınan üç adet LCD televizyon, bir adet laptop olmak üzere piyasa değeri yaklaşık 15 bin TL'lik malzeme ele geçirdi.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: