(özel Haber) Minik Ebru Yeni Yılı Annesiyle Karşıladı

Karaköy’de, otomobili park eden görevlinin çarpması sonucu ölümden dönen 4 yaşındaki Ebru Gören, yeni yılı...

Karaköy’de, otomobili park eden görevlinin çarpması sonucu ölümden dönen 4 yaşındaki Ebru Gören, yeni yılı annesi ile birlikte coşku içinde karşıladı.

Karaköy katlı otoparkı önünde 22 Ekim günü meydana gelen kazada, İSPARK görevlisinin park etmeye çalıştığı otomobilin altında kalan Ebru Gören ağır yaralanmıştı. 35 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edilen minik Ebru, kılcal damarlarındaki kanama yüzünden görme yetisini kaybetmiş, ancak tedavisi sürecinde yeniden ışığa kavuşmuştu. Ölümden döndüğü kazanın ardından adeta yeniden doğan minik Ebru, yeni yılı annesi Selma Gören ile birlikte karşıladı. Baba Erdal Gören’in işte olması nedeniyle katılamadığı yılbaşı kutlamasında minik Ebru, 10’dan geriye sayıp, kendisi için hazırlanan pastaya üfledi. Büyüyünce doktor olmak istediğini belirten Ebru, yılbaşını şarkı söyleyerek geçirdi.

Reklam
Reklam

Anne Selma Gören, kızının durumunun her gün iyiye gittiğini ifade ederek, “İyi olacağına inanıyorum. Mutluyuz, mutlu olmaya çalışıyoruz. Yeni yıldan en çok sağlık diliyorum, öncelikle kızıma. Ebru’nun durumu iyiye gidiyor. Daha iyi görmeye başladı. Koşmaya başladı” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: