(özel Haber) Önüne Tuvaletlerini Yaptıkları İş Yerini Soydular

Ankara’da 2 hırsız, gözlerine kestirdikleri işyerinin önüne önce tuvaletlerini yaptılar, daha sonra taş ile camını...

Ankara’da 2 hırsız, gözlerine kestirdikleri işyerinin önüne önce tuvaletlerini yaptılar, daha sonra taş ile camını kırdıkları işyerinden LCD televizyonu çalarak kayıplara karıştılar.

İlginç hırsızlık olayı Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi’nde bir emlakçıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık yapmak üzere gözlerine kestirdikleri işyerinin önüne gelerek çevreyi kolaçan ettikten sonra işyerinin önüne tuvaletlerini yapan kimliği belirsiz 2 kişi, bir sonraki akşam aynı işyerinin önüne yeniden geldi. Hırsızlardan birisi çevreyi kolaçan ederken, diğer hırsız eline geçirdiği bir kaya parçası ile işyerinin kapısının camını kırarak içeriye girdi. İşyerinde bulunan güvenlik kameralarına aldırmadan saniyeler içinde önce televizyonun kumandasını alan ve daha sonra da televizyonu bulunduğu yerden söken hırsız, televizyonu kablolarından kurtarmak için bir süre uğraştı. Hırsız, çalan alarma aldırış etmeden kırdığı camdan dışarıya çıkarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Güvenlik şirketinin kendisini aramasından sonra hırsızlık olayından haberdar olduğunu söyleyen işyeri sahibi Erhan Taş, çalınan televizyonun yerine yenisini aldığını ve yeni aldığı televizyonun da çalınmasından endişe ettiğini belirtti. Taş, hırsızların hırsızlık yapmadan 1 gece önce işyerinin önüne gelerek keşif yaptıklarını ve işyerinin önüne tuvaletlerini yaptıktan sonra ayrıldıklarını, işyerinin üst katında yaşayan komşularının bu durumu polise bildirdiklerini söyledi. Hırsızların 1 gün sonra yine işyerinin önüne geldiklerini ve güvenlik kameraları ve çalan alarma aldırış etmeden büyük bir cesaret ile saniyeler içinde televizyonu çalarak kayıplara karışmalarını güvenlik kamerası görüntülerinden hayretle izlediğini belirten Erhan Taş, “Polislerin burada daha sık devriye gezmelerini istiyoruz. Çalınan televizyonun yerine yenisini aldım, bunun da çalınmasından endişe ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: