Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları 11. dönem mezunlarını uğurladı

Hoşgörü Eğitim Kurumları Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu, Cebelibereket Kültür Merkezi'nde yaptığı törenle 11. dönem...

Hoşgörü Eğitim Kurumları Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu, Cebelibereket Kültür Merkezi'nde yaptığı törenle 11. dönem mezunlarını uğurladı.
Okul Müdürü Sadi Yanık, 91 öğrencisinin mezun olduğu törende yaptığı konuşmada, mezunların sevginin ve hoşgörünün hava gibi, su gibi kuşattığı bir irfan yuvasının meyveleri olduğunu söyledi. Yanık, "Bu gün emaneti doğru hedefe ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığımız gündür. Sizler sevginin ve hoşgörünün hava gibi, su gibi kuşattığı bu irfan yuvasının meyvelerisiniz. Şimdiye kadar sizleri hazırlamaya çalıştığımız şu hayatta hiçbir şeyin karşılıksız olmayacağının, insanın ancak çalışarak bir şeyler kazanabileceğinin şuuruna erdiniz. Yolunuz aydınlık bahtınız açık olsun." dedi.
Yüzlerce misafir ve davetlinin mezun öğrencilerin heyecanına ve mutluluğuna ortak olduğu gecede minik öğrencilerin dünya kardeşliği, barış ve anne sevgisi mesajlarını verdikleri gösterileri davetlileri duygulandırdı ve coşkulu anlar yaşattı. Spor kulübü öğrencilerinin yaptığı spor gösterisi, öğrencimizin söylediği İngilizce şarkılar izleyenlerce beğeni topladı. Mezunları anlatan 'Bir Yıl Böyle Geçti' video gösterimi sonrası mezun öğrenciler konfetiler eşliğinde isimleri tek tek okunarak sahneye davet edilen 91 öğrenci mezuniyet plaketlerini Milli Eğitim Müdürü Ali Said Çalışkan ve kurum müdürlerinin elinden aldılar. Büyük bir coşkuyla geçen mezuniyet töreni Okul birincisi Selin Cavit’ in yaş kütüğüne plaket çakması, mezuniyet pastasının kesilmesi ve mezuniyet şarkısının hep birlikte okunmasıyla sona erdi.
Törene Spor ve İzcilik Daire Başkanı İsmail Toksöz, Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Said Çalışkan, Teftiş Kurulu Başkanı Yıldırım Ak, Osmaniye İl Defterdarı Tahir Gök, İl Müftüsü Ramazan Çortul, İl Sosyal Hizmetler Müdürü İlyas Küçükosmanoğlu, Okul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ’ın yanı sıra birçok kurum müdürü, veli ve davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz