Özel İbrahim Avcı Koleji, Masa Tenisinde Il Birincisi Oldu

Iğdır'da ilköğretim okulları arasında düzenlenen küçükler masa tenisi şampiyonasında Iğdır Özel İbrahim Avcı Koleji birinci...

Iğdır'da ilköğretim okulları arasında düzenlenen küçükler masa tenisi şampiyonasında Iğdır Özel İbrahim Avcı Koleji birinci oldu.

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçükler Masa Tenisi Turnuvası'na toplamda 6 okul katıldı. Müsabakalarda rakiplerine hiç set vermeyen Özel İbrahim Avcı İlköğretim Okulu birinci olurken, ikinci İnönü İlköğretim Okulu üçüncü ise Yukarı Çarıkçı İlköğretim Okulu oldu.

Başarılarının tesadüf olmadığını söyleyen Okul Müdürü Medeni Altan, "Okulumuz SBS’deki başarılarının yanında sportif etkinliklerde de şampiyonluklara imza atıyor. İlimizde düzenlenen masa tenisi turnuvasında birinci olan öğrencilerimizi ve Beden Eğitim Öğretmenimiz Ünal Sakiyi tebrik ediyorum. Bu başarılar azimli ve gayretli çabaların sonucunda elde ediliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: