Özel İdare Çalışanı 20 Işçi Emekli Oldu

Antalya İl Özel İdaresi’nde 18 ile 37 yıl arasında değişen sürelerde görev yapan 20 işçi...

Antalya İl Özel İdaresi’nde 18 ile 37 yıl arasında değişen sürelerde görev yapan 20 işçi emekliye ayrıldı. Emekli işçiler uzun yıllar birlikte mesai yaptıkları arkadaşları ve amirleriyle tek tek vedalaşarak helalleşti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, uzun yıllar köy hizmetlerinde görev yaptıktan sonra özel idare bünyesinde çalışan ve kendi istekleriyle emekliye ayrılanlar için, “Her birinize güzel ve başarılı çalışmalarınızdan ötürü şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim. Emekliliğinizin size, ailenize ve tüm sevdiklerinize hayırlı olmasını dilerim. Burası sizlerin yuvası ne zaman isterseniz kapımız sonuna kadar açık.” dedi.

Reklam
Reklam

Faruk Karaçay ile Özel İdare yöneticileri, kapıya kadar uğurladıkları emeklilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz