Özel İdare personeline iletişim ve beden dili eğitimi verildi

Samsun İl Özel İdaresi’nde çalışan personele stres yönetimi, öfke kontrolü, iletişim, iletişim becerileri ve beden...

Samsun İl Özel İdaresi’nde çalışan personele stres yönetimi, öfke kontrolü, iletişim, iletişim becerileri ve beden dili semineri verildi. OMÜ Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Mehmet Emin Sardoğan tarafından kurumda verilen eğitime birim amirleri ve çok sayıda personel katıldı.
Eğitim semineri hakkında bilgi veren Yard. Doç. Dr. Mehmet Emin Sardoğan, toplum içindeki bireylerin birbirleri ile sağlıklı ilişkiler kurmasının önemli olduğunu söyledi.
Sardoğan, “Birey kendi iç dünyasını duygu düşünce ve tutumlarını iyi tanımalı, karşısındaki kişinin davranışlarını gerçekçi bir biçimde değerlendirebilmelidir. Etkili iletişimin temelinde farkında olma iç ve dış dünyanın bilincinde olma yatar.” dedi.
Sardoğan, ayrıca duygu ve davranışlara hâkim olan kişilerin aile içi ilişkilerinin, toplumsal ilişkilerinin ve kariyer gelişimindeki başarı grafiğinin hızla yükseleceğini ve bireyin kendine olan güveninin arttığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz