Özel İdare'den Eğitime Yol Desteği

Muş Kız Yatılı Bölge Okulu'nun üç yıldır bozuk olan yolları, Özel İdare tarafından şehirler arası...

Muş Kız Yatılı Bölge Okulu'nun üç yıldır bozuk olan yolları, Özel İdare tarafından şehirler arası yol kalitesinde yapıldı.

Muş Kız Yatılı Bölge Okul Müdürü Melahat Aydın, üç yıldır bozuk olan yolların Özel İdare'nin seslerini duyarak müdahale etmesi sonucu yapıldığını belirtti. Aydın, “Benden önce de mücadelesi verilen okul yolumuz istediğimiz gibi yapıldı. Öğrencilerimiz çok mutlu. Önceden evlerinden toz toprak içindeki yoldan okula geliyorlardı. Destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Sonuçta burada bizim geleceğimiz olan çocuklarımız eğitim görüyor. Onların hak ettiği kaliteli ortamı sağlamak için mücadele ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

“HAYALİ GERÇEK OLDU"

Okul öğrencilerinden Esra Evcan ise "Evden okula artık heyecan içinde geliyoruz. Önceden yol asfalt olmadığından toprak yoldan geçen arabalardan dolayı üstümüz başımız toz içinde kalıyordu." şeklinde konuştu.

5 yıldır Kız Yatılı Bölge Okulu'nda okuduğunu belirten Hülya Bozyaka, 3 yıldır bozuk olan yol yüzünden çok sıkıntı çektiklerini, temiz giyinmiş olmalarına rağmen üstlerinin başlarının toz toprak olduğunu anlattı. Bozyaka, artık o günlerin geride kaldığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: