Özel İffet Koleji’nden Basına İftar Yemeği

Bayburt’ta yeni kurulan Özel İffet Koleji yetkilileri, iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. İftara...

Bayburt’ta yeni kurulan Özel İffet Koleji yetkilileri, iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. İftara Özel İffet Koleji Müdürü Bekir Saliç ile kolej öğretmenleri, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve Bayburt’ta görev yapan basın mensupları katıldı.

BAYBURT İLK ÖZEL KOLEJİNE KAVUŞUYOR

Bayburt Lokman Hekim Derneği’nde düzenlediği iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Özel İffet Koleji Müdürü Bekir Saliç yemeğin ardından yaptığı basın açıklamasında, önümüzdeki eğitim öğretim yılında Bayburt’un ilk özel kolejine kavuşacağını belirterek, eğitim ve öğretim gibi önemli bir faaliyette bulunmaktan ve güzide bir eğitim kurumunda kurucu müdür olarak görev almaktan büyük bir bahtiyarlık duyduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

ÖZEL İFFET KOLEJİ KADROSU İYİ BİR TEMSİLCİDİR

Eğitim ve öğretim işinin özveri, sabır, aşk -şevk ve heyecan gerektirdiğini ve bu saymış olduğu vasıfların hepsinin de Özel İffet Koleji kadrosunda yer aldığını dile getiren kurucu müdür Saliç, okulların sadece bir öğretim yeri olmadığını, öğretimin yanında bir de eğitim yuvası olduğunu kaydederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İşte bu eğitim işi de ancak iyi bir temsille mümkün olmaktadır. Özel İffet Koleji kadrosu bu hususta iyi bir temsilcidir. Milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip bu kadro öğrencilerine ve çevresine iyi bir örnek olmaya adaydır.

Okulumuz eğitim öğretimin yanında sosyal faaliyetleri, çevreyle etkileşimi, velilerle sıkı bir diyalog içerisinde bulunmayı ve çeşitli konularda veli seminerleri yapmayı hedeflemektedir.

Kurumumuz 21012- 2013 eğitim öğretim yılında anasınıfı, 1,2 ve 3. sınıflarla eğitim öğretime başlayacaktır. Eğitim öğretim için sınıflarımız donanımlı ve öğrencinin bütün duyularına hitap eden bir yapıya sahiptir. Okulumuzda öğle yemeği ve anasınıfı için kahvaltı da verilecektir.”

Reklam
Reklam

Özel İffet Koleji’nin Bayburt’a hayırlı olması temennisinde de bulunan Müdür Saliç, kayıtlarının da başladığını ve devam ettiğini sözlerine ekledi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise bu yıl eğitim ve öğretime başlanmasıyla birlikte Bayburt’ta önemli bir eksikliğin giderileceğini ve Bayburt’un eğitim ve öğretim de başarısının daha da yükseleceğini ifade ederek, Özel İffet Koleji’nin, Bayburt’a hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: