Özel Kalem Dergisi'nden Özhaseki'ye ödül

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, Özel Kalem Dergisi tarafından ödüllendirildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, Özel Kalem Dergisi tarafından ödüllendirildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Özel Kalem Dergisi tarafından kentlerin güzelleşmesi, modernleşmesi ve geleceğe değerli bir miras olarak kalacak başarılı projelerle daha da ileriye gitmesi amacıyla düzenlenen 4. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, 2011 yılının en iyi vali ve belediye başkanlarına ödülleri verildi.

Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen törene, birçok şehrin vali ve belediye başkanı ile bürokratlar, akademisyenler ve basın mensuplarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişi katıldı.

Reklam
Reklam

9 ayrı kategoride verilen ödüllerde Mehmet Özhaseki, ulaşımda dönüşüm projeleri nedeniyle "Kent içi ulaşım" kategorisinde Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: