Özel Kalem Müdürleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 3. Olağan Genel Kurulu

Özel Kalem Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Özel Kalem Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Özel Kalem Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma 3. Olağan Kurulu, özel kalem müdürlerin katılımıyla Hekimevi'nde gerçekleştirildi. Özel Kalem Müdürleri Derneği Başkanı Ünal Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada, "Başlangıçta 'Bu dernek yürümez' diyenler oldu. Bizler darmadağınık olan özel kalemleri bir araya getirdik. Meslektaşlarımız aynı çatı altında toplanmaya başladı. Hiçbir meslektaşımızın dünya görüşüne bakmadık. Aynı meslekten olmamız yeterliydi" dedi. Kaya, Özel Kalem Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin sivil toplum kuruluşları içinde yerini aldığını belirterek, amaçlarının üyeler arasında samimi bir birliktelik oluşturmak olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Derneğin hedefinin özel kalem statüsünde görev yapanları bir araya getirmek olduğunu kaydeden Kaya, "Derneğimiz 6 yıl boyunca eğitimsel, çevreyle ilgili ve birçok sosyal faaliyetlerde bulunmuştur. 4 hatıra ormanımız oluştu. Ekim ayında bilim adamlarının katılacağı, özel kalemlerin sorunlarının tartışılacağı bir sempozyum yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz