Özel Kardelen Fen Lisesi Taban Puanını Yükseltti

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2012-2013 eğitim-öğretim yılı için Özel Kardelen Fen Lisesi taban puanını 445...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2012-2013 eğitim-öğretim yılı için Özel Kardelen Fen Lisesi taban puanını 445 olarak açıkladı.

Nevşehir’de en yüksek puan ile öğrenci alan tek özel okul Özel Kardelen Koleji, 2012-2013 Eğitim öğretim yılı içinde taban puanını geçen yıla göre 5 puan artırdı. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan Özel Kardelen Fen Lisesi taban puanının geçen yıl 440 olarak açıkladıklarını, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı için ise taban puanını 445 olarak yükselttiklerini ifade etti. Kaplan “Özel Kardelen Fen Lisemiz geçen yıl 440 puan taban puanı ile öğrenci aldı. Geçen yıl ilk tercihlerde Fen Lisemizin kontenjanı doldu. Bu yıl ise Özel Kardelen Fen Lisemizin taban puanını 5 puan artırarak 445 yaptık. Özellikle Nevşehir’de taban puanı en yüksek olan Özel okul olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özel Kardelen Fen Lisesi 2012-2013 eğitim-öğretim yılı içerisinde de Nevşehir’in en başarılı Fen Lisesi olacağından kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Gerek Kardelen Fen Lisesi ve gerekse Kardelen Anadolu Lisesi öğrencileri Nevşehir’in her zaman başarı grafiğini Türkiye’de en yükseklere taşımak için çalışıyor. 1 Ağustos 2012 tarihinde başlayacak olan SBS tercihlerinde de okulumuza geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi olacağından en ufak bir şüphemiz yok. Çünkü Nevşehir’de gerek Fen Lisemizde gerekse de Anadolu Lisemizde puan uygulaması yapan tek özel okuluz. Nevşehir’de özel okullar arasında sadece biz puan uygulaması yapıyoruz. Bu yüzden Özel Kardelen Fen Lisesinde öğrenimine devam etmek isteyen öğrencilerimiz en az 445 puan ortalamasına sahip olması gerekmektedir. Özel Kardelen Anadolu Lisesinde öğrenimine devam etmek isteyen öğrencilerimize ise buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. SBS tercihlerinde Özel Kardelen Anadolu Lisesini ilk üç tercihinde kullanan öğrencilerimiz için de belli oranlarda indirimler uygulayacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

1 Ağustos 2012 Çarşamba günü başlayacak SBS tercihlerinde Özel Kardelen Fen Lisesi tercih kodu 30929 olarak açıklanırken Özel Kardelen Anadolu Lisesi tercih kodu ise 30926 olarak açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: