Özel Kardelen Koleji 12. Sınıf Öğrencileri Mezun Olmanın Sevincini Yaşadı

Nevşehir Özel Kardelen Fen Lisesi ve Özel Kardelen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri Lykia Lodge...

Nevşehir Özel Kardelen Fen Lisesi ve Özel Kardelen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri Lykia Lodge Otelde düzenlenen tören ile mezuniyet coşkusu yaşadılar.

Özel Kardelen Koleji mezuniyet törenine Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Mezuniyet töreni Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan’ın açılış konuşması ile başladı. Kaplan konuşmasında: ‘’ Bugün, bitsin de gidelim dediğiniz okul günlerinin sonuncusu. Daha şimdiden özlemeye başladığınız o günlerin sonuncusu. Bir okulu diğer okullardan farklı kılan mezunlarıdır. Ben ülkemizin geleceği konusunda çok iyimserim, çünkü bizler çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için cansiperane didinen ailelerden oluşan bir toplumuz. Sizler titizlikle ve özveri ile yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de onları sizlere, ülkemize ve tüm insanlığa yararlı birer insan olarak yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Sizleri kutluyoruz. Sevgili meslektaşlarım öğretmen arkadaşlarım, sevgi ile kucaklayıp, bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün uğurluyoruz. Onlar için duyduğunuz gururu en içten dileklerim ile paylaşıyor, onlara gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili öğrencilerim, birçoğunuz yıllar boyunca Kardelen Koleji çatısı altındaydınız. Eğitildiniz, öğretildiniz, bilgi ile donatıldınız. Sizler bir sonun başlangıcındasınız. Bugün ve bugünden sonra daha çok başarılara imza atacak ve törenler yapacaksınız. Okul günleriniz bundan sonra yerini okul anılarına bırakacak. Sizlerin Kardelen Koleji mezunları olarak ‘’Okulunuzu yükseköğrenimde ve toplumda en iyi şekilde temsil etmek ve bundan sonra mezun olacak kardeşlerinize örnek birer Kardelen Kolejli olmak’’ misyonunu en iyi şekilde yerine getireceğinize eminim. Bizler, öğrenciliğiniz boyunca olduğu gibi, mezun olduktan sonra da her zaman yanınızda olacağız. Yolunuz açık olsun’ ’dedi.

Reklam
Reklam

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri ve aileleri kutladı. Öğrencilere yüksek eğitim dönemlerinde başarılar dileyen Vali Savaş: “Bugün sizlerin bu mutlu gününüzde birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Sizler bugün yeni bir hayata adım atmak üzere mezuniyet sevinicinizi aileniz ve sevdikleriniz ile paylaşıyorsunuz. Ben inanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki eğitim hayatınızda büyük başarılar elde edeceksiniz. Sevgili veliler sizlerde haklı bir gurur yaşıyorsunuz. Çocuklarınızı bugüne kadar eğitim de hep desteklediniz. Biliyorum ki bundan sonrada sizler her zaman çocuklarınızın eğitim için hiçbir fedakârlıklardan kaçmayacaksınız. Sizleri ve çocuklarınızı bu mutlu gününüzde bir kez daha kutluyorum. Sevgili öğrenciler sizler birer Kardelenli olarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan LYS sınavlarında büyük başarılar elde edeceğinizde en küçük bir şüphem yok. İnşallah melekler sınavda sizlerin kulaklarınıza başarılarınız için fısıldayacaklar ve o fısıldamalar sayesinde sizlerde elleriniz ile sorular cevaplayacaksınız. Ben hepinizi en içten dileklerim ile kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş konuşmasının ardından ise Özel Kardelen Fen Lisesi okul birinci olan Büşra Kalay ve Özel Kardelen Anadolu Lisesi okul birincisi Şeyma Aktaş’a hediyeleri verildi.

Özel Kardelen Koleji mezuniyet töreni konuşmaların ardından ise öğrencilerin mezuniyet belgelerini almalarıyla devam etti. Öğrencilere mezuniyet belgelerini Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, Nevşehir Emniyet Müdür Yardımcısı Akın Kırımtay, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Sakıp Kütük ve Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan tarafından verildi. Öğrenciler mezuniyet belgelerinin almalarının ardından ise 10. Yıl Marşı eşliğinde kep atma sevincini Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe ile hep birlikte yaparak paylaştılar. Mezuniyet töreni Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ve öğrencilerin hep birlikte yaş pasta kesmesi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: