Özel Kardelen Koleji 2.sınıf Öğrencisi Resim Yarışmasında 2. Oldu

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı içerisinde il geneli ve bölge genelinde yapılan...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı içerisinde il geneli ve bölge genelinde yapılan yarışmalarda başarılar kazanmaya devam ediyor.

Özel Kardelen Koleji İlköğretim 2.sınıf öğrencisi Zehra Çilem Çamoğlu, Yunus Emre'yi Anma Günü etkinlikleri kapsamında Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında 'Yunus Dede ve Çocukları' adlı resim ile Nevşehir ikincisi oldu. Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada 2011-2012 eğitim-öğretim yılı içerisinde başarılarının devam ettiğini söyledi. Saygılı ' Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okul 2. sınıf öğrencimiz Zehra Çilem Çamoğlu Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yunus Emre'yi Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında 'Yunus Dede ve Çocukları' isimli yapmış olduğu resim ile İl ikincisi olma başarısını gösterdi. Ben bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencimizi ve öğrenci velilerimizi tebrik ediyorum.' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: