Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, engelliler gününün, bir gün olarak kutlamak yerine, engelli vatandaşların yaşamlarında karşılaştıkları sorunların nasıl çözüme kavuşturulabileceğinin konuşulduğu bir gün olması gerektiğini söyledi.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Engelli vatandaşlarımızın problemlerinin çözümü de şahıslar ve kurumlar olarak hepimizi alakadar etmektedir. Engelli olmak kimsenin kendi tercihi değildir.

Reklam
Reklam

Bizlerde engelli bir insan olabileceğimiz gibi ailemizden engelli insanların olabilmesi her zaman mümkündür. Engelli insanımızın toplumsal hayata uyumu, katılım sağlamaları ve hayat standartlarının yükseltilmesi çağdaş ve modern anlayışın gereğidir. Bu konuda engelli vatandaşlarımız, aileleri, sivil toplum örgütleri, resmi kurumlar v.s her birim elbirliği içerisinde problemin çözümüne katkı sağlamalıdır. Bu noktada 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarının geliştirilmesine ve problemlerin asgari seviyeye indirilmesine katkı sağlamasını temenni ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz