Özel Kardelen Koleji Öğrencileri Huzur Evi Ziyaretinde Bulundu

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Ortaokul öğrencileri Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Ortaokul öğrencileri Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

Özel Kardelen Koleji Fotoğraf Kulübü öğrencileri Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Öğrenciler burada yaşlılara çiçek vererek bir süre onlarla sohbet etti.

Özel Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada öğrencilerin her yıl düzenli olarak huzurevi ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Saygılı:

Reklam
Reklam

‘’Yaşlılarımız geçmişimiz ile geleceğimiz arasında köprü kuran değerli varlıklarımızdır. Büyüklerine karşı saygılı olan bir toplumun fertleri olarak, yaşlılarımıza karşı olan görevimizi yerine getirmeli ve onların bizim için özel olduklarını hissettirmeliyiz. Özel Kardelen Koleji olarak yaşlılarımızı sadece yaşlılar haftasında hatırlamadığımızı göstermek amacıyla bizler her yıl olduğu gibi huzurevi ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde bizlere tecrübeleri ile yol gösteren yaşlılarımızın, toplumla bütünleşmesi, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri için olanakların sağlanması konusunda toplumun her bireyine ayrı ayrı sorumluluklar düşmektedir.Devletimizin ve bazı özel kuruluşların yaşlılarımıza yönelik verdiği hizmetlerin yanı sıra, birey olarak da; hayatın her alanında onların yanında olmalı, sosyal ve ekonomik olarak yalnızlaşan değerlerimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz