Özel Kardelen Koleji Öğrencilerinden Fidan Dikimi

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okulu 'Yeşili Koruma Kulübü' öğrencileri tarafından okul bahçesine fidan dikimi...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okulu 'Yeşili Koruma Kulübü' öğrencileri tarafından okul bahçesine fidan dikimi yapıldı.

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlköğretim 4 sınıflardan oluşan 'Yeşili Koruma Kulübü' öğrencileri kendilerinin getirmiş oldukları fidanları okul bahçesine dikti. Ellerinde ağacı sev doğayı koru, çevreyi ağaçlandır akciğerlerini güldür, ağaç gelecektir gibi çeşitli dövizler ile herkesi çevreyi yeşillendirmeye davet ettiler.

Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı'nın da katıldığı fidan dikimine öğrenci velileri de katıldılar. Saygılı burada yaptığı açıklamada, "Okulumuz Yeşili Koruma kulübü öğrencileri tarafından okul bahçemize fidan dikimi gerçekleştirdik. Okulumuz öğrencilerilerini böylesine faydalı işler yapması bizleri de oldukça mutlu ediyor. Öğrencilerimiz sizlerinde gördüğü gibi çeşitli dövizlerde açarak tüm halkımızı çevremizi yeşillendirmeye davet ettiler. Okulumuz öğrencileri tarafından yapılan bu etkinliğe desteklerini veren tüm öğrenci velilerimize de teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: