Özel Kardelen Koleji Öğrencilerinden Tıp Bayramı Kutlaması

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Nevşehir’deki hastanelerde görev yapan doktorlara...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Nevşehir’deki hastanelerde görev yapan doktorlara gül hediye etti.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Nevşehir’de bulunan özel hastaneler ile İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesini ziyaret eden öğrenciler, burada görev yapan doktorların Tıp Bayramlarını kutlayarak gül verdi. Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atilla Oğuz Boyalı’ya gül takdim eden öğrenciler Boyalı’nın 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar. Boyalı, kendisine çiçek veren öğrencilere teşekkür ederken burada öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Reklam
Reklam

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ise 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada: Özel Kardelen Koleji olarak 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilimizde görev yapan tüm doktorlarımıza öğrencilerimiz tarafından gül hediye edildi. Son günlerde ülkemiz genelinde sağlık çalışanlarına yapılan saldırılar, hepimizi üzmektedir. Vatandaşlar olarak bizler, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknisyeni gibi tüm sağlık çalışanlarına saygılı olmalıyız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: