Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe:

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor...

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Menekşe mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışı, Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı olduğu gibi, milletimiz ve ülkemiz için büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır. Unutulmamalıdır ki, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin istikbali, istiklal şuuruyla yetişen gençlerimize emanettir. Gençlerimize güveniyor, onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye'mizin aydınlık geleceğini görüyoruz. Gençlerimizin dışa açık, hoşgörülü, çevresine saygılı, milletine sadık, gelenek ve göreneklere bağlı, modernleşmenin ancak demokrasiyle mümkün olduğu şuuruna sahip, çalışkan insanlar olmaları gerekmektedir. Türkiye'nin bu özellikteki gençler bakımından potansiyelinin büyük olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bu yüzden, ülkemizi her alanda daha ileriye taşıyacak olan gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi bizim öncelikli hedeflerimizden biridir. Bu vesileyle, Türk Gençliğine olan güvenimi bir kez daha yinelemek istiyorum. Büyük Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Siz sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: