Özel Kardelen Koleji'nden Yılsonu Pikniği

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri, öğrenci velileri, öğretmenler ve okul idarecileri yıl sonu pikniğinde bir...

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri, öğrenci velileri, öğretmenler ve okul idarecileri yıl sonu pikniğinde bir araya geldi.

Özel Kardelen Koleji tarafından Aşiyan Restorantta düzenlenen yıl sonu pikniğine, Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Balak, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Reklam
Reklam

Piknikte, halat çekme yarışları, çuval yarışması, sandalye yarışması ve çeşitli etkinlikler düzenledi. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada pikniğe yoğun ilgi gösteren tüm öğrenci velilerine teşekkür etti. Kaplan: ' Özel Kardelen Koleji tarafından geleneksel hale gelen yıl sonu pikniğimize yoğun ilgi oldu. Öncelikle tüm öğrenci velilerimize pikniğimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere uzun ve yorucu bir yılı da geride bırakıyoruz. Yıl boyunca gerek öğrencilerimiz gerekse de öğretmen arkadaşlarımız yoğun bir tempoda çalıştılar. Böylesine bir yoğun temponun ardından bu piknik bizlerin biraz olsun stres atması için bir fırsat oldu. Pikniğimizde öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz çeşitli aktiviteler de yaparak hafta sonunu en güzel bir şekilde değerlendirmiş oldular. Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen pikniğimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum'dedi.

Özel Kardelen Koleji tarafından düzenlenen piknik gün boyunca çeşitli aktiviteler yapılması ile devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: