Özel Kılıçaslan Liseleri Basketbol Takımı, 7. Kez Bölge Şampiyonu Oldu

Özel Kılıçaslan Liseleri Basketbol Takımı, 7. kez bölge şampiyonu oldu.

Özel Kılıçaslan Liseleri Basketbol Takımı, 7. kez bölge şampiyonu oldu.

Özel Kılıçaslan Liseleri Basketbol Takımı, Sivas'ta oynanan bölge finalinden şampiyon olarak döndü ve Türkiye'nin en iyi 32 takımı arasına girmeyi başardı. Bu şampiyonlukla birlikte okulun son yıllarda elde ettiği bölge birinciliği sayısı da 7'ye ulaştı.

Kendi şehirlerinde birincilik kürsüsüne çıkan 11 lisenin yarıştığı bölge maçlarında, mağlubiyet almadan şampiyon olan Özel Kılıçaslan Liseleri Basketbol Takımı, 14-17 Şubat tarihleri arasında Aksaray'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya da hak kazandı.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, yaptığı açıklamada, Kayseri'ye bölge şampiyonluğu kazandıran Kılıçaslan Liseleri Basketbol Takımı'nı tebrik ettiğini söyledi.

Takım Koçu Murat Akça ise, teknik ekipteki Güven Ova ve Furkan Milli ile iyi bir çalışma temposu yakaladıklarını ve başarının mimarlarının bu ekip olduğunu belirtti.

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: