Özel Kızılırmak Ortaokulu, Matematik Olimpiyatlarında Madalya Kazandı

Özel Kızılırmak Ortaokulu, Matematik Olimpiyatları'nda da madalya kazandı. Ankara’da Özel Samanyolu Kolejleri’nin gerçekleştirdiği ve yaklaşık...

Özel Kızılırmak Ortaokulu, Matematik Olimpiyatları'nda da madalya kazandı.

Ankara’da Özel Samanyolu Kolejleri’nin gerçekleştirdiği ve yaklaşık bin öğrencinin katıldığı 9. Ulusal Matematik Yarışmasında Özel Kızılırmak Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Beyza Genç, 3. oldu.

Geçen sene yapılan 8. Uluslararası Matematik Yarışması'ndan da madalya ile döndüklerini açıklayan Özel Kızılırmak Ortaokulu Müdürü H. Hüseyin Ertaş, matematik olimpiyatında başarılarının devam ettiğini söyledi. Bu sene yapılan uluslararası yarışmalarda öğrencinin güzel sonuçlar almaya başladığını açıklayan Ertaş, “9. Ulusal Matematik Olimpiyatları'ndan madalya alan Beyza Genç ve ailesini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Mart ayında yapılan akıl ve zeka oyunlarında bölge birincisi olan 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz, 26 Nisan'da da Ankara’da bölgeyi ve Kırıkkale’yi temsilen yarışacaklar." dedi.

Reklam
Reklam

Ertaş, “Hepsine şimdiden başarılar diliyorum. Öğrencilerimin çalışmalarında onlara rehberlik yapan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz her alan da Kırıkkale’mizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Kırıkkale için Türkiye ile yarışıyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: